Cflow takes care of your values

Cflow utvikler, designer og produserer komplette fiskehåndteringssystemer for fiskeri- og akvakulturindustrien. Vårt fokus er å øke fiskevelferd, vekst og kvalitet gjennom skånsom håndtering av levende fisk, med innovative systemintegrasjoner og prosesskontroll. Cflows fiskehåndteringsteknologi er i dag en av de mest brukte løsningene for lasting, lossing, kjøling og transport av levende fisk.

Våre verdier beskrives av de 5 C'ene; Controlled, Continous, Chilled, Careful og Clean. Hver C er med på å øke verdien av fisken.

Cflow Live-fish cycle_med bilde


Gjennom skreddersøm av produkter, basert på høy forståelse av våre kunders behov, er målsetningen å tilby de beste løsningene innen våre virksomhetsområder. Våre totalløsninger sammenstilles av både egenproduserte produkter og delsystemer fra anerkjente underleverandører.

Cflow har som mål å ivareta kundens fiskekvalitet gjennom hele verdikjeden. Vår filosofi går ut på å utvikle og produsere systemer som er effektive, skånsomme og enkle å håndtere, og med minimal vraking og utkast av fisk.

Cflow main office_DJI_0587_edit_webCflows hovedkontor i Langevåg.

Cflow holder til i Langevåg, utenfor Ålesund, hvor vi i dag er over 70 ansatte. Selskapet opererer både nasjonalt og internasjonalt. Vi har også et samarbeidsselskap i Chile med egen ledelse, eierstruktur, og et selvstendig styre. Cflow Fish Handling AS samarbeider tett med Cflow Chile SPA i valg og utforming av løsninger.

 

Har du lyst til å bli en del av Cflow-teamet? Les mer under vår Jobb og Karriere-side.

 

Del denne siden med andre:

   

Ønsker du kontakt med noen i Cflow? Se våre kontaktpersoner her.

 

Eller fyll ut skjema, og vi kontakter deg snarest: